Uw evenement is pas echt compleet met een mooie ballondecoratie!

Bekijk

Geboorte, verjaardag, 50 jaar? Laat het iedereen weten!

Bekijk

Meer succes met een mooie ballondecoratie!

Bekijk

Maak uw trouwdag onvergetelijk met een decoratie van ballonnen!

Bekijk

Uw evenement in stijl

Op zoek naar een exclusieve ballondecoratie voor uw evenement? Met onze creaties van duurzame ballonnen toveren wij uw locatie in een handomdraai om in de sfeer die past bij het thema van uw evenement. Uw evenement wordt een echte beleving met een ballondecoratie van FeestHoorn.

Verhuur van feestfiguren

Bij FeestHoorn ballondecoraties kunt u terecht voor het huren van leuke opblaas figuren zoals, opblaasbare Abraham Pop, opblaas Sarah Pop, Jarige Jet, Jarige Jop, Opblaas Baby, Champagnefles, Verkeersbord en houten Geboorte Ooievaar. Ook leuk in combinatie met een ballonnenboog of ballonpilaren.

Resultaat met ballonnen

Laat iedereen weten dat u weer open bent. Onze ballondecoratie is een prachtige blikvanger met grote impact. Vanaf € 95,00 heeft u bijvoorbeeld al een grote mooie ballonnenboog voor de deur staan. Een goede ballondecoratie is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.

Trouwen in stijl

Op zoek naar een exclusieve styling voor de belangrijkste dag van uw leven? Kies dan voor een bruidsdecoratie van chique ballonnen. Met onze creaties brengen wij uw trouwdag in bijzondere sferen. Een sfeer in de stijl die de persoonlijkheid van het bruidspaar weergeeft en uw dag onvergetelijk maakt. De mooiste dag van uw leven.

Onze creaties

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties. Ballonnendecoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en budget. Voor particulier en zakelijk.

font-size:34px;

Vakmanschap

Ballondecoraties

Ballonnen? Omdat wij graag een exclusieve ballondecoratie verzorgen vraagt het werken met ballonnen vakmanschap en creativiteit. Hierbij staat kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. Samen met een snelle en goede service doen wij altijd ons uiterste best om een bijzondere ballondecoratie voor u te verzorgen. Of het nou om een ballonnenboog, ballonpilaren, boeketten van mooie helium ballonnen gaat, of een trendy organische ballondecoratie gaat.

Opblaas feestfiguren

Verjaardag? Geboorte? Bruiloft? Gefeliciteerd! Laat het iedereen weten met een opblaas figuur, zoals een opblaas Abraham pop of opblaas Sarah pop voor de 50 jarige verjaardag. Of een Jarige Jet, Jarige Job, opblaas Bruidspaar, Champagne fles, opblaas Baby en houten geboorte ooievaar. Onze feestfiguren worden met veel zorg onderhouden en tijdig vervangen. Voor opblaas poppen verhuur kunt bij ons altijd een mooi feestfiguur huren.

Contact

Vraag direct een offerte aan.

Ballondecoraties, verhuur opblaas poppen

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend op de hoogte van de vele mogelijkheden met ballonnen. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.
Wij reageren binnen 24 uur.

  • De Veken 207 C6
  • 1716 KJ Opmeer, Noord Holland
    Vanwege Corona bezoek op afspraak 
  • T: 06-18421115 (ma-za, 9-18 uur)
  • E: info@feesthoorn.nl
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.