Ballonnen

Ballonnen? Wij verzorgen voor u exclusieve decoraties van de beste ballonnen. Niet alleen zakelijk, maar ook voor particulieren. Met bijzondere balloncreaties hebben onze decoraties een enorme uitstraling en zijn daardoor van toegevoegde waarde op de beleving.

Ballonnen

Meer resultaat met ballondecoraties
Met fraaie ballonnen decoraties is uw verkooplocatie een enorme publiekstrekker en daardoor komen passanten spontaan binnen lopen. Een ballondecoratie is een prachtige blikvanger en heeft een grote impact op de beleving. Een goede ballondecoratie is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.

Uw evenement is pas echt compleet met ballonnen
Een evenement is meer dan compleet met een exclusieve ballondecoratie. Met fraaie ballonstyling toveren wij uw locatie in een handomdraai om in bijzondere sferen. Onze ballondecoraties hebben een enorme uitstraling en hebben daardoor een grote impact op de feestbeleving.

Trouwen in stijl
Bent u op zoek naar een exclusieve vormgeving voor de belangrijkste dag van uw leven? Kies dan voor onze exclusieve decoraties.  En daarmee voor mooie bruidsdecoraties. Onze ballondecoraties zijn van enorme toegevoegde waarde. Daardoor is uw trouwdag nog onvergetelijker. Wij decoreren in een stijl die de persoonlijkheid van het bruidspaar weergeeft en geheel maar uw wens wordt gecreëerd. Wij verzorgen graag een decoratie voor u, maar dan wel een die uw trouwdag nog onvergetelijker maakt.

Ballondecoratie
Een ballon decoratie bestaat vaak uit een samenspel van een aantal mooie creaties.  Zoals ballonnenbogen, ballonpilaren, helium ballonboeketten, topiary, hartvormen. En de nieuwe trend: Organische ballondecoraties. Bekijk onze creaties en prijslijst of vraag vrijblijvend een offerte

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

ballonnen
Ballonnen Zaandam
Ballonnen Noord Holland

Onze latex ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar. Uw decoraties worden gecreëerd met ballonnen van het topmerk Qualatex, bekend als  "the very best balloons"

Als verantwoord leverancier van ballondecoraties is FeestHoorn erkend lid van "de groene ballon".  Klik hier voor meer informatie

logo groene ballon