Ballonnenboog

Ballonnenboog bestellen en huren

 De ballonnenboog is een ideale blikvanger en van grote toegevoegde waarde voor elke bijzondere gelegenheid.
Huwelijk, Opening, Open Huis, Jubileum, Winkelactie, Feest, Evenement, Geboorte, Verjaardag, Bruiloft……… Met een ereboog van ballonnen wordt elke entree bijzonder en daarmee aantrekkelijk voor uw gasten. Ballonnenbogen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en u kiest de kleur die bij u past. Ballonnenbogen huren of  een ballonnenboog bestellen? U kunt deze bestellen en u gebruikt de boog zolang u de ballonnen mooi vindt. U hoeft zelf niets te doen, want wij plaatsen de boog en ruimen hem weer op, als u dat wenst. U heeft al voor € 85,00 (excl. BTW en plaatsen) een grote ballonnenboog. Zie prijslijst.

De ballonnenboog wordt geplaatst op daarvoor speciaal gemaakte standaards en staat daardoor stevig op zijn poten. Deze speciale standaards blijven eigendom van FeestHoorn en worden na gebruik retour gehaald. Met deze standaards kunt u boog 's avonds binnen zetten,waardoor deze langer mooi blijft. Zodra de ballonnen niet meer de gewenste uitstraling hebben belt u en komen wij langs om de boogstructuur op te halen. Ballonnenbogen leveren en plaatsen wij voor particuliere en zakelijke klanten. Bekijk de foto’s en laat u inspireren. FeestHoorn levert maatwerk en is gespecialiseerd in bijzondere erebogen.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

verhuur feest opblaas figuren

Verhuur van feestfiguren
Bij FeestHoorn ballondecoraties kunt u ook terecht voor het huren van leuke opblaas figuren, zoals opblaasbare Abraham Pop. Of de opblaas Sarah Pop voor de 50 jarige. Iedere verjaardag is voor de Jarige Jet of Jarige Jop, Opblaas Baby is groter dan de  geboorte ooievaar, maar beide zijn voor een geboorte. En voor een feest de Champagnefles  of voor iedere verjaardag het Verkeersbord. Nog leuker in combinatie met een ballonnenboog of ballonpilaren.

Ook kunt u terecht voor de huur van witte bruidsduiven die u kunt loslaten bij bijvoorbeeld een trouwceremonie.

Wilt u graag meer weten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag geheel vrijblijvend adviseren.