Ballonnenboog

Ballonnenboog? Door de sfeervolle uitstraling hebben de ballonnenbogen van FeestHoorn veel toegevoegde waarde. Voor elke bijzondere gelegenheid maken wij voor u een passende decoratie. Niet alleen zakelijk, maar ook voor particulieren. Met bijzondere creaties van ballonnen hebben deze blikvangers een enorme uitstraling en zijn daardoor van grote toegevoegde waarde op de beleving

Ballonnenboog

Huwelijk, Opening, Open Huis, Jubileum, Winkelactie, Feest, Evenement, Geboorte, Verjaardag, Bruiloft? Een ballonnenboog is de meest ideale blikvanger. Hiermee wordt elke entree bijzonder. De ballonnenboog is een eerbetoon aan uw gasten. De ballonnenbogen worden aangepast aan uw persoonlijke wens. U kiest de kleur die bij u past. Uiteraard zullen wij u hierbij graag vrijblijvend adviseren, als u dat wenst.
Huren of bestellen? U kunt een boog bestellen en u gebruikt deze zolang u de boog mooi vindt. U hoeft zelf niets te doen, want wij plaatsen de ballonnenboog en ruimen hem weer op. Voor € 89,00 (excl. BTW en plaatsen) heeft u al een grote ballonnenboog van 2,4 x 2,4 meter.
Zie onze prijslijst.

De ballonnenboog wordt stevig geplaatst!

Onze ballondecoraties worden geplaatst op daarvoor speciaal gemaakte standaards. Daardoor staat de ballonnenboog vrijstaand en stevig op zijn poten. Hiermee kunt u de boog 's avonds binnen zetten, waardoor de boog langer mooi blijft. Deze speciale "FeestHoorn-standaards" blijven eigendom van FeestHoorn en worden na gebruik retour gehaald. Zodra de ballonnen niet meer de gewenste uitstraling hebben belt u. Wij komen dan langs om op te ruimen en om de boogstructuur op te halen. Ballonnenbogen leveren en plaatsen wij voor particuliere en zakelijke klanten.
Bekijk de foto’s en laat u inspireren. FeestHoorn levert maatwerk en is gespecialiseerd in bijzondere erebogen.
Wij brengen u graag geheel vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer succes met een ballonnenboog

Met een ballonnenboog van fraaie ballonnen is uw verkooplocatie een enorme publiekstrekker en daardoor komen passanten spontaan binnen lopen. Een ballondecoratie is een prachtige blikvanger en heeft een grote impact op de beleving. Een goede ballondecoratie is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient.

Uw evenement is pas compleet met een ballonnenboog

Een evenement is meer dan compleet met een exclusieve ballondecoratie. Met fraaie ballonstyling toveren wij uw locatie in een handomdraai om in bijzondere sferen. Onze ballondecoraties hebben een enorme uitstraling en daardoor een grote impact op de feestbeleving.

Trouwen in stijl met een ballonnenboog

Bent u op zoek naar een exclusieve vormgeving voor de belangrijkste dag van uw leven? Kies dan voor onze exclusieve decoraties van chique ballonnen.  En daarmee voor mooie bruidsdecoraties. Onze ballondecoraties zijn van enorme toegevoegde waarde. Daardoor is uw trouwdag nog onvergetelijker. Wij decoreren in een stijl die de persoonlijkheid van het bruidspaar weergeeft en geheel maar uw wens wordt gecreëerd. Wij verzorgen graag een decoratie voor u, maar dan wel een die uw trouwdag nog onvergetelijker maakt.

Ballondecoraties

Een ballon decoratie bestaat vaak uit een samenspel van een aantal mooie creaties.  Zoals een ballonnenboog, 0f meerdere ballonnenbogen, ballonpilaren, helium ballonboeketten, topiary, hartvormen. Bekijk onze creaties en prijslijst of vraag vrijblijvend een offerte

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onze latex ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar. Uw decoraties worden gecreëerd met ballonnen van het topmerk Qualatex, bekend als  "the very best balloons"

Als verantwoord leverancier van ballondecoraties is FeestHoorn erkend lid van "de groene ballon".  Klik hier voor meer informatie

logo groene ballon