Ballonpilaar

Ballonpilaren, ballonnenpilaar of een ballonpilaar bestellen en huren

Ballonpilaren zijn praktische blikvangers met een enorme impact en van grote toegevoegde waarde voor alle bijzondere gelegenheden.
Huwelijk, Opening, Open Huis, Jubileum, Winkelactie, Feest, Evenement, Geboorte, Verjaardag, Bruiloft……… Met ballonpilaren wordt elke entree bijzonder en daarmee aantrekkelijk voor uw gasten en ook heel geschikt voor exclusieve decoraties binnen.

Maatwerk

Een ballonpilaar wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en u kiest de kleur die bij u past. Ballonpilaren huren of  een ballonpilaar bestellen? U kunt deze bestellen en u gebruikt de ballonpilaren zolang u de ballonnen mooi vindt. U hoeft zelf niets te doen, want wij plaatsen de ballonpilaren en ruimen ze weer op, als u dat wenst.

Stevige ballonstandaard

De ballonpilaar wordt geplaatst op daarvoor speciaal gemaakte standaards en staat daardoor stevig op zijn voeten. Deze speciale "FeestHoorn-standaards" blijven eigendom van FeestHoorn en worden na gebruik retour gehaald. Met deze standaards kunt u pilaren 's avonds binnen zetten, waardoor ze langer mooi blijft. Zodra de ballonnen niet meer de gewenste uitstraling hebben belt u. Dan komen wij langs om de standaards op te halen. Ballonpilaren leveren en plaatsen wij voor particuliere en zakelijke klanten. Bekijk de foto’s en laat u inspireren. FeestHoorn levert maatwerk en is gespecialiseerd in bijzondere ballonpilaren.

Wij brengen u graag geheel vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

FeestHoorn verhuurt ook feest opblaas figuren

Verhuur van feestfiguren
Bij FeestHoorn ballondecoraties kunt u ook terecht voor het huren van leuke opblaas figuren, zoals opblaasbare Abraham Pop. Of de opblaas Sarah Pop voor de 50 jarige. Iedere verjaardag is voor de Jarige Jet of Jarige Jop, Opblaas Baby is groter dan de  geboorte ooievaar, maar beide zijn voor een geboorte. En voor een feest de Champagnefles  of voor iedere verjaardag het Verkeersbord. Nog leuker in combinatie met een ballonnenboog of ballonpilaren.

Ook kunt u terecht voor de huur van witte bruidsduiven die u kunt loslaten bij bijvoorbeeld een trouwceremonie.

Wilt u graag meer weten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag geheel vrijblijvend adviseren.