Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Ballonnenboog

Ballonnenboog bestellen bij FeestHoorn

Op zoek naar een kant-en-klare ballonnenboog? U vindt de leukste ballondecoraties bij FeestHoorn. En heeft u speciale wensen, dan denken wij graag met u mee. Onderstaand vindt u een breed assortiment en vraagt u direct een vrijblijvende offerte aan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Standaardglans ballonnenboog, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Standaardglans Ballonnenboog

Vanaf  119,95

Halve Organische Ballonnenboog, verschillende maten en kleuren ballonnen.

Halve Organische Ballonnenboog

Vanaf  192,95

Parelmoerglans Ballonnenboog, ballonnen met metallic parelmoerglans, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Parelmoerglans Ballonnenboog

Vanaf  132,95

Ballonnenboog standaardglans zwart met chrome goud

Ballonnenboog met chrome

Vanaf  137,95

De organische ballonnenboog, een trendy ballonnenboog. Met verschillende maten en kleuren ballonnen. De samenstelling kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

Organische Ballonnenboog

Vanaf  259,95

Cirkel Ballonnenboog, organische ballonnenboog op een cirkelframe, ideaal voor een foto achtergrond

Cirkel Ballonnenboog

Vanaf  239,95

Foliecijfer Ballonnenboog, met foliecijfer in de top

Foliecijfer Ballonnenboog

Vanaf  149,95

Ballonnenboog met huldeschild in het midden

Ballonnenboog met Huldeschild

Vanaf  126,95

V Ballonnenboog, met de spiraalvorm van het kleurverloop naar het midden toe. Kleursamenstelling in overleg.

V Ballonnenboog

Vanaf 119,95

Ballonnenboog in de regenboog kleuren

Regenboog Ballonnenboog

Vanaf  119,95

Kleurverloop ballonnenboog. Diverse tinten in secties samen in een ballonnenboog, samenstelling kan in overleg naar uw wensen aangepast worden.

Kleurverloop Ballonnenboog

Vanaf  119,95

Hart Ballonnenboog. Een ballonnenboog met een hart in het midden. Samenstelling in overleg aan te passen.

Hart Ballonnenboog

Vanaf  199,95

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Een exclusieve ballonnenboog voor iedere gelegenheid

Van evenementen voor bedrijven – zoals een opening of winkelactie – tot privégelegenheden zoals een huwelijk, verjaardag, babyshower of feestje, een ballonnenboog is de ideale blikvanger. Het maakt van uw samenkomst een feest! De ballonnenboog wordt op maat gemaakt en sluit helemaal aan bij uw wensen.

 

Wat is een ballonnenboog?

Een ballonnenboog is een prachtige decoratie gemaakt van ballonnen die vaak wordt gebruikt om speciale feesten en evenementen op te fleuren. Het is een boogvormige structuur die wij voorzien van perfect gelijkmatig geblazen ballonnen in kleurverloop naar wens. Onze bogen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Ballonnenbogen zijn veelzijdig en passen bij allerlei soorten feesten. Ze trekken de aandacht van gasten en maken elk evenement extra bijzonder.

 

Welke gelegenheden geeft u een feestelijke touch met een ballonnenboog?

Onze ballondecoraties zijn geschikt voor evenementen zoals:

  • trouwdag of bruiloft
  • feest of evenement
  • geboorte, doopfeest, babyshower of gender reveal
  • verjaardag
  • 21-diner of sweet 16
  • jubileum
  • opening van een winkel of zaak
  • winkelactie
  • open huis

En nog veel meer gelegenheden!

 

Een ballonnenboog: de finishing touch van uw feestdecoratie

Een feest is niet compleet zonder decoratie. Daarom vindt u bij FeestHoorn de allerbeste ballonnenboog voor uw feestelijke gelegenheid. Met meesterlijke ballonstyling transformeren wij uw locatie in bijzondere sferen. Onze ballondecoraties stralen niets dan vrolijkheid uit.

We maken uw ballonnenboog voor u op maat, in de kleuren die bij uw feest passen. Of het nu gaat om de kleur(en) van uw huisstijl, roze of blauwe ballonnen voor een gender reveal of geboorte of om populaire glansrijke chrome feestkleuren zoals rosegold, goud of zilver.

 

Organische ballonnenboog: de nieuwste trend

FeestHoorn is gespecialiseerd in trendy organische ballonnenbogen. Door natuurlijke samenstelling van grote en kleine ballonnen in verschillende kleuren, texturen en ballontechnieken wordt de ballonnenboog gecreëerd. Meer weten over organische ballondecoraties?

Bekijk hier de organische ballondecoraties

 

Hoe plaatst u een ballonnenboog?

Ballonnenboog huren of bestellen? Bij ons kunt u niet alleen uw kant-en-klare ballonnenboog bestellen; wij plaatsen de boog ook voor u. We zetten onze ballondecoraties op de speciaal door ons ontworpen standaards, die u makkelijk kunt verplaatsen. Zet de boog ‘s avonds binnen, zodat die nog langer mooi blijft.

Wilt u de boog op laten halen? Neem dan contact met ons op, onze unieke FeestHoorn-standaards blijven eigendom van FeestHoorn en worden na gebruik weer opgehaald.

 

Een ballonnenboog van 100% biologisch afbreekbare ballonnen

Bij FeestHoorn zijn we lid van de Groene Ballon. Voor al onze ballonnenbogen gebruiken wij uitsluitend ballonnen van latex. Dit materiaal staat ook wel bekend als natuurrubber, dat wordt gemaakt van het sap van een rubberboom en net zo snel vergaat als een eikenblad. Onze ballonnen zijn vrij van synthetisch plastic en veroorzaken geen plastic- en milieuvervuiling.

 

Logo Branchevereniging De Groen Ballon

 

Wat kost een ballonnenboog?

Vanaf € 119,95 kunt u al een grote ballonnenboog laten maken. Daarnaast is Feesthoorn gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid, aangepast aan uw persoonlijke wensen en budget. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorg- en servicekosten. Of u nu een zakelijke klant bent of een privéfeestje wil organiseren, u kunt bij ons terecht. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.