Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Sarah-pop huren

Opblaas Sarah-pop huren

Wordt iemand die u kent vijftig of een andere mooie leeftijd? En wilt u haar verrassen? Huur een Sarah-pop! Onze opblaasbare Sarah-poppen zijn een geweldige decoratie. Onderstaand vindt u een breed assortiment en maakt u direct een reservering. U mag de pop een dag voor het feest bij ons ophalen en de dag na het feest weer retourbrengen. Bij het ophalen krijgt u een duidelijke uitleg en alle materialen mee zoals blower, grondankers en dekzeil. U hoeft alleen zelf voor elektriciteit te zorgen. Onderstaand vindt u een breed assortiment en kunt u direct reserveren.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

De Sarah XL Sport pop, met een halter in de handen, voor de sportieve jarige. Deze pop is geschikt voor alle verjaardagen, de leeftijd-rozet kan namelijk aan iedere leeftijd worden aangepast.

Sarah XL Sport

Huur: € 60

De Sarah op Wijnvat, zittend op een wijnvat met een hoogte: 3.8 meter. Standaard geleverd met leeftijd rozet ’50’. De leeftijd-rozet kan aan iedere leeftijd worden aangepast.

Sarah op Wijnvat

Huur: € 60

De Sarah Cartoon XL met een wijnfles in de hand. Heeft een hoogte van 4.2 meter. standaard geleverd met leeftijdbanner 50. Er is ook keuze uit 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 60, 65, Pensioen!!, 67, 70 en 80 jaar.

Sarah Cartoon XL

Huur: € 50

De opblaasbare Sarah XL pop van 4,2 meter hoog met de duimen omhoog. Geleverd met een verkeersbordbanner naar keuze of een 'pensioen' banner.

Sarah XL

Huur: € 50

De Jarige Jet sarah van 3,5 meter hoog, deze stoere pop kan eventueel geleverd worden met een verkeersbord- of 'pensioen' banner.

Jarige Jet

Huur: € 50

De Sarah Cartoon L met een wijnfles in de hand. Heeft een hoogte van 3.2 meter. Wordt standaard geleverd met een ’50’ verkeersbordbanner. Er is eventueel ook keuze uit een ander getal of een ‘pensioen’ banner.

Sarah Cartoon L

Huur: € 40

De opblaasbare Sarah L pop van 2,8 meter met duimen omhoog. Geleverd met een verkeersbordbanner naar keuze of een 'pensioen' banner.

Sarah L

Huur: € 40

Opblaasbare Bierpul met gezicht en opstekende duim. met een hoogte van 3.5 meter. Eventueel geleverd met verkeersbordbanner Er is keuze uit 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 65, Pensioen!!, 67, 70 en 80 jaar.

Bierpul

Huur: € 50

De Champagnefles met een hoogte van maar liefst bijna 8 meter! Kan indien gewenst met een verkeersbord- of huldebanner geleverd worden.

Champagnefles

Huur: € 60

Opblaasbare Halve Sarah pop met de duim omhoog

Halve Sarah

Huur: € 50

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Zet iemand in het zonnetje met de Sarah-opblaaspop van FeestHoorn

Is uw geliefde binnenkort jarig en viert zij een bijzondere leeftijd, zoals die magische mijlpaal van vijftig jaar? Bij FeestHoorn vindt u dé perfecte manier om haar op deze speciale dag in het zonnetje te zetten: een opblaasbare Sarah-pop! Tover een glimlach op het gezicht van de vrouw die vijftig wordt. De pop mag u een dag voor het feest ophalen bij ons bedrijfspand in Opmeer en een dag na het feest weer retour brengen.

 

Wat is een Sarah-pop?

Een Sarah-pop is een vrolijke en opvallende feestdecoratie die traditioneel wordt gebruikt om de vijftigste verjaardag van een vrouw te vieren. Deze levensgrote opblaaspop – meestal afgebeeld als een grappige, oudere dame met een feestelijk uiterlijk – staat symbool voor de jarige vrouw en is vanaf heinde en verre te zien, waardoor het niemand kan ontgaan dat er iemand vijftig wordt.

De Sarah-pop wordt als een verrassing voor de jarige geplaatst in de voortuin of op de feestlocatie. Het is een symbool van liefde en waardering en geeft een humoristische draai aan het ouder worden. Het opzetten van een Sarah-pop maakt de verjaardag van de vrouw extra speciaal en laat iedereen weten dat het haar dag is.

Ook voor een Abraham-pop kunt u bij FeestHoorn terecht.

 

Hoe is de Sarah-pop-traditie ontstaan?

De traditie van de Sarah-pop is vergelijkbaar met de traditie van de Abraham-pop, die we gebruiken om de vijftigste verjaardag van een man te vieren. Beide tradities zijn vooral populair in Nederland en delen van België.

De naam Sarah is afgeleid van een verhaal waarin een vrouw genaamd Sarah op haar negentigste verjaardag beviel. Dit verhaal van Sarah die op latere leeftijd moeder werd, associëren we met het idee van oudere vrouwen die de leeftijd van 50 bereiken.

 

Vijfentwintig jaar? Huur een halve Sarah

Niet alleen de vijftigste verjaardag, maar ook de vijfentwintigste verjaardag is bijzonder. Zet de jarige Jet op deze speciale dag in het zonnetje met een halve Sarah-pop. Bij FeestHoorn hebben we de perfecte Halve Sarah om u te helpen bij het maken van onvergetelijke herinneringen.

Wilt u een andere leeftijd vieren? Huur dan de jarige-Jet-pop! Welke leeftijd de jarige ook bereikt, u verrast haar met onze bijzondere opblaaspoppen.

 

Blaas makkelijk en snel uw Sarah-opblaaspop op

We leveren de opblaasbare Sarah-pop in een handige tas ter grootte van een sporttas, compleet met een blower, grondzeil, grondankers en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het opzetten van uw Sarah-pop is een fluitje van een cent, zodat deze opvallende blikvanger binnen tien minuten staat te stralen op uw feestje.

 

Wat kost een opblaas-Sarah?

Bij FeestHoorn huurt u al een Sarah-pop vanaf €40,-. U betaalt bij het ophalen de huur plus borg en ontvangt de borg weer terug als u de pop komt terugbrengen. Laat het feest maar beginnen!

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.