Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Verjaardag / feesten

Verjaardag opblaaspop huren

Is er iets te vieren? Een verjaardag of feest? Of is er een vriend, bekende of buurman jarig en viert die een bijzondere leeftijd of pensioen? Bij FeestHoorn kunt u terecht voor de leukste opblaasfiguren voor elke leeftijd of gelegenheid. Bekijk hier het uitgebreide assortiment en maak direct een reservering. U mag de pop een dag voor het feest bij ons ophalen en de dag na het feest weer retourbrengen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

De Abraham XL Sport pop, met een dumbell in de hand, voor de sportieve jarige. Deze pop is geschikt voor alle verjaardagen, de leeftijd-rozet kan namelijk aan iedere leeftijd worden aangepast.

Abraham XL Sport

Huur: € 60

De Sarah XL Sport pop, met een halter in de handen, voor de sportieve jarige. Deze pop is geschikt voor alle verjaardagen, de leeftijd-rozet kan namelijk aan iedere leeftijd worden aangepast.

Sarah XL Sport

Huur: € 60

De Sarah op Wijnvat, zittend op een wijnvat met een hoogte: 3.8 meter. Standaard geleverd met leeftijd rozet ’50’. De leeftijd-rozet kan aan iedere leeftijd worden aangepast.

Sarah op Wijnvat

Huur: € 60

De Abraham op Biervat, zittend op een biervat met een hoogte: 3.8 meter. Standaard geleverd met leeftijd rozet ’50’. De leeftijd-rozet kan aan iedere leeftijd worden aangepast.

Abraham op Biervat

Huur: € 60

De Jarige Jet sarah van 3,5 meter hoog, deze stoere pop kan eventueel geleverd worden met een verkeersbord- of 'pensioen' banner.

Jarige Jet

Huur: € 50

De Jarige Job van 3,5 meter hoog Abraham, deze stoere pop kan eventueel geleverd worden met een verkeersbord- of 'pensioen' banner.

Jarige Job

Huur: € 50

Opblaasbare Bierpul met gezicht en opstekende duim. met een hoogte van 3.5 meter. Eventueel geleverd met verkeersbordbanner Er is keuze uit 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 65, Pensioen!!, 67, 70 en 80 jaar.

Bierpul

Huur: € 50

De Champagnefles met een hoogte van maar liefst bijna 8 meter! Kan indien gewenst met een verkeersbord- of huldebanner geleverd worden.

Champagnefles

Huur: € 60

Bruidspaar, 2 poppen in trouwkleding die hand in hand staan. kan worden geleverd met een groot spandoek: Keuze uit: 12 1/2, 25, 40, 50 of 60 jaar getrouwd.

Bruidspaar

Huur: € 70

Opblaasbare halve abraham pop met een wandelstok

Halve Abraham

Huur: € 50

Opblaasbare Halve Sarah pop met de duim omhoog

Halve Sarah

Huur: € 50

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Opblaas figuren verjaardag voor elke leeftijd of pensioen

U kunt gratis een leeftijdsbanner bij alle poppen reserveren. Naast de jarige Jet, jarige Job, Bierpul en Champagnefles zijn ook de Sarah en Abraham poppen heel leuk voor andere verjaardagen. U heeft keuze uit 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 65, pensioen!!, 67, 70 en 80 jaar.

Hoe blaast u een de opblaaspop op?

De opblaas pop wordt in een tas geleverd. Compleet met blower, grondzeil, grondankers, banner en een gebruiksaanwijzing. Het past in iedere auto. Opzetten is zeer eenvoudig en kan binnen 10 minuten! Bij ophalen krijgt u een duidelijke uitleg. Reserveren gaat snel en u betaalt bij ophalen.

Pensioen opblaaspop huren?

Alle opblaaspoppen kunnen wij ook voorzien van een pensioen-banner. Zo kunt u de persoon die ontzettend hard naar dit welverdiende pensioen toegewerkt heeft extra in het zonnetje zetten en ook iedereen in de omgeving ervan op de hoogt brengen.

Voordelig een verjaardag / feest-pop huren

Bij FeestHoorn huurt u al een opblaasfiguur vanaf €40,-. U betaalt bij het ophalen de huur plus borg en ontvangt de borg weer terug als u de pop komt terugbrengen. Laat het feest maar beginnen!