Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Jubileum

Jubileum ballonnen bestellen bij FeestHoorn

Heeft u een jubileum te vieren? Bestaat uw bedrijf 10 jaar? Zijn uw ouders 50 jaar getrouwd? Of heeft een ander jubileum? FeestHoorn Ballondecoraties is gespecialiseerd in het verzorgen van een jubileum decoratie. Of het nu om een ballonnenboog gaat of heliumboeketten, bij FeestHoorn kan u vinden wat u zoekt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Foliecijfer Ballonnenboog, met foliecijfer in de top

Foliecijfer Ballonnenboog

Vanaf  149,95

Ballonnenboog met huldeschild in het midden

Ballonnenboog met Huldeschild

Vanaf  126,95

Helium Foliecijfers. Grote foliecijfers met helium gevuld aan lint en voorzien van een ballongewichtje. Verkrijgbaar in goud, zilver, blauw of fuchsia.

Helium Foliecijfers

Vanaf  18,95 per cijfer

Foliecijfer Boeketten. Grote foliecijfers in een boeket met heliumballonnen verwerkt. In overleg verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Foliecijfer Boeketten

Prijs op aanvraag

Foliecijfer Ballonnenpilaren. Met grote foliecijfers als topballon.

Foliecijfer Ballonnenpilaren

Vanaf  64,95 p/st

Ballonnenpilaren met een grote beschreven topballon met een tekst naar keuze. Stijl en samenstelling in overleg aan te passen naar uw wensen.

Beschreven Ballonnenpilaren

Prijs op aanvraag

Ballonletters en cijfers. Op een aluminium frame gemonteerd om op te hangen. Verkrijgbaar in en groot en kleiner formaat.

Ballonletters en Cijfers

Vanaf 69,95 p/st

Jubileum heliumboeket, combinatie van bedrukte latex- en folieballonnen. Samenstelling kan in overleg voor uw gelegenheid worden aangepast.

Jubileum Heliumboeket

Vanaf  27,95 p/st

Rode loper van 1 meter breed, alleen verkrijgbaar in combinatie met een ballondecoratie. eventueel ook leverbaar met gouden afzetpaaltjes en rood koord.

Rode loper

Vanaf  12,50 per meter

Halve Organische Boog met bedrukte reuze heliumballon geplaatst over een tafel ter promotie

Halve Organische Boog

Prijs op aanvraag

Organische Foliecijferboog. met verschillende maten en kleuren latex ballonnen voorzien van foliecijfers.

Organische Foliecijferboog

Vanaf  274,95

Maatwerk decoratie

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Ballonnenboog voor een huwelijk jubileum

Ballonnenboog? Door de sfeervolle uitstraling hebben de ballonnenbogen van FeestHoorn veel toegevoegde waarde. Voor elke bijzondere gelegenheid maken wij voor u een passende decoratie. Niet alleen zakelijk, maar ook voor particulieren. Met bijzondere creaties van ballonnen hebben deze blikvangers een enorme uitstraling en zijn daardoor van grote toegevoegde waarde op de beleving. Wij kunnen uw ballonnenboog eventueel ook voorzien van een huldeschild voor het bruidspaar.

De ballonnenboog wordt stevig geplaatst!

Onze ballondecoraties worden geplaatst op daarvoor speciaal gemaakte standaards. Daardoor staat de ballonnenboog of pilaren vrijstaand en stevig op zijn poten. Hiermee kunt u de decoratie avonds binnen zetten, waardoor deze langer mooi blijft. Deze speciale “FeestHoorn-standaards” blijven eigendom van FeestHoorn en worden na gebruik retour gehaald. Zodra de ballonnen niet meer de gewenste uitstraling hebben, belt u. Wij komen dan langs om op te ruimen en om de structuren op te halen. Ballondecoraties leveren en plaatsen wij voor particuliere en zakelijke klanten. Wij brengen u graag geheel vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.

Uitsluitend de beste kwaliteit en biologisch afbreekbaar

Onze latex ballonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar. Uw decoraties worden gecreëerd met ballonnen van het topmerk Qualatex, bekend als  “the very best balloons”. Als verantwoord leverancier van ballondecoraties is FeestHoorn erkend lid van “de groene ballon”.