Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Maatwerk decoraties

Ballondecoraties in uw stijl

FeestHoorn Ballondecoraties verzorgt exclusieve creaties met de mooiste ballonnen van het kwaliteitsmerk Qualatex. Wilt u heliumballonnen of een ballonnentros, ballonnenboog of ballonpilaar bestellen voor bijvoorbeeld een babyshower, een bruiloft of een verjaardag? Bij ons vindt u de allerbeste ballondecoraties op maat voor elke gelegenheid.  Kies uw thema, bekijk de foto’s en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Halve organische boog tbv kraamfeest of babyshower

Organische halve boog

Vanaf  192,95

Organische podiumdecoratie met diverse maten ballonnen om een unieke achtergrond te creëren.

Organische Podiumdecoratie

Prijs op aanvraag

Maatwerk Entree. Grote tropische 'ALOHA' toegang poort. In overleg samen te stellen in een thema naar keuze.

Maatwerk Entree

Prijs op aanvraag

Topiary. Ronde ballonwolken. Kleursamenstelling kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

Topiary

Vanaf  11,95 p/st

Halve Organische Ballonnenboog, verschillende maten en kleuren ballonnen.

Halve Organische Ballonnenboog

Vanaf  192,95

Winkelstraat Erehaag, beide zijden van een winkelstraat gevuld met erehaag Ballonnenpilaren

Winkelstraat Erehaag

Vanaf 29,95 p/st

De organische ballonnenboog, een trendy ballonnenboog. Met verschillende maten en kleuren ballonnen. De samenstelling kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

Organische Ballonnenboog

Vanaf  259,95

Massief hart van latexballonnen. ca 1,2 meter breed

Massief hart

Vanaf  108,95

Topiary op Bamboestok, luchtgevulde ronde ballonwolken op een bamboestok gemonteerd om in de grond te prikken. Kan eventueel ook op een verzwaarde standaard geleverd worden

Topiary op Bamboestok

Vanaf  15,95 p/st

Cirkel Ballonnenboog, organische ballonnenboog op een cirkelframe, ideaal voor een foto achtergrond

Cirkel Ballonnenboog

Vanaf  239,95

Foliecijfer Ballonnenboog, met foliecijfer in de top

Foliecijfer Ballonnenboog

Vanaf  149,95

Ballonnenboog met huldeschild in het midden

Ballonnenboog met Huldeschild

Vanaf  126,95

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Bestel uw ballondecoratie op maat voor iedere gelegenheid

Ballonnen zijn al generaties geliefd als versiering voor iedere gelegenheid. Bij FeestHoorn vindt u daarom maatwerk-ballonnen voor:

  • Een evenement zoals een festival
  • Een huwelijk of trouwfeest
  • Een jubileum of bijzondere dag
  • Een actie of promotie

Op deze pagina leest u meer over dit soort gelegenheden. Wilt u meer inspiratie opdoen? Kies uw thema en bekijk de foto’s of neem contact met ons op!

 

Ballondecoratie op maat voor uw evenement

Organiseert u een evenement? Bijvoorbeeld een sportevenement, festival of open dag voor een school of bedrijf? Bij FeestHoorn laat u eenvoudig uw heliumballonnen, ballonnentrossen, ballonnenbogen en/of ballonpilaren op maat maken. We passen de ballonnen aan op de kleuren en het thema van uw evenement. Organiseert u bijvoorbeeld een Koningsdagfestival? Dan maken wij oranje en rood-wit-blauwe ballondecoraties. Heeft uw voetbalteam een feest? Dan maken wij ballondecoraties in de kleuren van uw team. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk hier ballondecoraties voor uw evenement

 

Ballonnen op maat bestellen als decoratie voor uw huwelijk

Uw trouwdag is de meest bijzondere dag van uw leven. Bij FeestHoorn dragen we daar maar al te graag aan bij! Ieder bruidspaar heeft unieke wensen. Daarom leveren wij nauwkeurig maatwerk dat perfect aansluit bij de sfeer en stijl van uw bruiloft.

De mogelijkheden qua kleuren zijn eindeloos. Of u nu kiest voor romantische pasteltinten, klassieke witte tinten, levendige kleuren zoals paars, groen en geel of de nieuwe glansrijke chrome-ballonnen. Ook met specifieke thema’s die perfect bij uw huwelijksfeest passen – zoals harten, vogels of bloemen – zorgen wij ervoor dat de ballondecoratie (zoals een heliumboeketten, ballonnenboog of ballonpilaar) een schitterende aanvulling is op uw grote dag. Onze ballonnen vormen dan ook geweldige decors voor alle speciale huwelijksmomenten en bruidsfoto’s.

Bekijk hier de ballondecoraties voor uw huwelijk

 

Versiering voor een jubileum of bijzondere dag

Is uw werknemer 25 jaar in dienst? Zijn u en uw partner 50 jaar getrouwd? Bestaat uw bedrijf al 10 jaar? Voor al deze jubilea en nog heel veel andere bijzondere dagen vindt u bij FeestHoorn de mooiste ballonnen en decoraties. Uw ballondecoratie op maat zet die speciale persoon of personen in het zonnetje, bijvoorbeeld met ballonnen in een favoriete kleur of met een favoriet thema. Is er iets te vieren? Doe dan een tros van heliumballonnen cadeau!

Bekijk hier ballondecoraties voor uw jubileumversiering

 

Ballondecoratie op maat voor een actie of promotie

Wilt u met uw zaak opvallen in de winkelstraat? Wilt u de aandacht naar een winkelactie of seizoensactie trekken of wilt u uw zaak laten stralen? Een ballonnenboog, ballonpilaar of andere ballondecoratie voor uw actie of promotie is dan precies wat u nodig heeft. Bij FeestHoorn zijn we gespecialiseerd in ballondecoratie op maat voor uw winkel of zaak – bijvoorbeeld ijshoorntjes van ballonnen voor een ijszaak. Wilt u graag meer weten of bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw winkel zijn? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bekijk hier ballondecoraties als promotiematerialen

 

Biologisch afbreekbare ballonnen van Qualatex

Voor al onze decoraties gebruiken wij uitsluitend ballonnen van latexrubber. Deze zijn vrij van plastic en dragen niet bij aan plasticvervuiling. Een latexballon wordt gemaakt van het sap van een rubberboom en vergaat ongeveer net zo snel als een eikenblad. Onze ballonnen zijn dus 100% biologisch afbreekbaar.

FeestHoorn is erkend professioneel ballondecorateur en is lid van het wereldwijde “Qualatex Balloon Network”. Daarom zijn wij als stylist op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ballondecoraties. Daarnaast zijn we lid van branchevereniging “De Groene Ballon”.

 

Meer weten over ballondecoraties op maat?

Wilt u meer weten over ballondecoratie op maat of wilt u ballonnen bestellen? Vul ons contactformulier in, bel ons van maandag tot en met zaterdag op nummer 06 – 18 42 11 15 of stuur een e-mail naar: info@feesthoorn.nl.