Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Over ons

FeestHoorn is een echt familiebedrijf met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van ballondecoraties. Met onze creativiteit, eigenzinnige stijl en passie voor kwaliteit en service willen wij graag een bijzondere en exclusieve decoratie voor u creëren. De ballonnen-creaties worden in onze studio voorbereid, klaar gemaakt voor transport, met eigen vervoer bezorgd en op stijlvolle wijze geplaatst.

Bekijk onze creaties

Onze bijzondere creaties

Chique, romantisch, eenvoudig, strak, modern, uitdagend, organisch… het verzorgen van een decoratie is maatwerk. Er is qua kleur, textuur en vormgeving onvoorstelbaar veel mogelijk. Een decoratie die moet passen bij de gelegenheid en die van toegevoegde waarde is voor uw evenement. Uw exclusieve ballondecoratie wordt volledig door FeestHoorn verzorgd en geplaatst. U kunt ook leuke heliumboeketten of kleine decoraties kant en klaar bij ons ophalen of door ons laten bezorgen

FeestHoorn is als erkend professioneel ballondecorateur lid van het wereldwijde “Qualatex Balloon Network” en daarmee als stylist op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ballondecoraties.

100% biologisch afbreekbare ballonen.

Voor al onze decoraties gebruiken wij uitsluitend ballonnen van latex rubber. Deze zijn vrij van plastic en dragen dus niet bij aan plastic vervuiling in de wereld. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom en doet er ongeveer net zo lang over als een eikenblad om te vergaan. Een latex ballon is dus 100% biologisch afbreekbaar.

Maatwerk Entree. Grote tropische 'ALOHA' toegang poort. In overleg samen te stellen in een thema naar keuze.

Lid van de Groene Ballon

De Groene Ballon is een branchevereniging voor ballonnenbedrijven welke dezelfde milieubewuste doelstellingen nastreven. De branchevereniging adviseert haar leden o.a. om geen grote ballonoplatingen te promoten. Bezoek de website van De Groene Ballon voor meer informatie over latex ballonnen in relatie met het milieu, de dieren en de natuur.

We zijn altijd heel tevreden. En doen jaren lang zaken met FeestHoorn. Altijd op tijd, correct en meedenkend. Goede service en komt afspraken altijd na. Een top bedrijf.Hartelijke groeten, Gerard Team Beverly Gym

beverlygym-logo

Beverly Gym

17 jan 2023

Wij hebben de Feesthoorn gevraagd om ballonversieringen te leveren voor onze bruiloft, en zijn meer dan tevreden! Het werd op tijd geleverd, en zag er de hele dag geweldig uit! Daarnaast geeft het ons een goed gevoel te weten dat Feesthoorn duurzaam werkt en we het milieu dus niet extra hebben belast.

Danique Aukes

18 feb 2019

Fijn bedrijf! Snelle levering, goede uitleg. Mijn man werd 50 en een grote pop besteld die heel gemakkelijk op te zetten is! En een mooie ballonnen decoratie! Bedankt!

Silvia

Silvia Minneboo-Duinmayer

08 jan 2022