Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Abraham-pop huren

Opblaas-Abraham huren bij FeestHoorn

Wilt u een man die vijftig wordt verrassen? Of het nu gaat om uw partner, vader, zoon of zelfs een buurman, met onze opblaasbare Abraham-poppen verrast u de jarige! Onderstaand vindt u een breed assortiment en kunt u direct reserveren.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

De Abraham XL Sport pop, met een dumbell in de hand, voor de sportieve jarige. Deze pop is geschikt voor alle verjaardagen, de leeftijd-rozet kan namelijk aan iedere leeftijd worden aangepast.

Abraham XL Sport

Huur: € 60

De Abraham op Biervat, zittend op een biervat met een hoogte: 3.8 meter. Standaard geleverd met leeftijd rozet ’50’. De leeftijd-rozet kan aan iedere leeftijd worden aangepast.

Abraham op Biervat

Huur: € 60

De Abraham Cartoon XL met een bierpul in de hand. Heeft een hoogte van 4.2 meter. Wordt standaard geleverd met een ’50’ verkeersbordbanner. Er is eventueel ook keuze uit een ander getal of een ‘pensioen’ banner.

Abraham Cartoon XL

Huur: € 50

De Abraham XL pop van 4,2 meter hoog met een wandelstok. Geleverd met een verkeersbordbanner naar keuze of een 'pensioen' banner.

Abraham XL

Huur: € 50

De Jarige Job van 3,5 meter hoog Abraham, deze stoere pop kan eventueel geleverd worden met een verkeersbord- of 'pensioen' banner.

Jarige Job

Huur: € 50

De Abraham Cartoon L met een bierpul in de hand. Heeft een hoogte van 3.2 meter. standaard geleverd met leeftijdbanner 50. Er is ook keuze uit 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 60, 65, Pensioen!!, 67, 70 en 80 jaar.

Abraham Cartoon L

Huur: € 40

De Abraham L pop is 2,8 meter hoog met een wandelstok. Deze pop wordt standaard geleverd met een ’50’ verkeersbordbanner. Er is eventueel ook keuze uit een ander getal of een ‘pensioen’ banner.

Abraham L

Huur: € 40

Opblaasbare Bierpul met gezicht en opstekende duim. met een hoogte van 3.5 meter. Eventueel geleverd met verkeersbordbanner Er is keuze uit 16, 18, 21, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 65, Pensioen!!, 67, 70 en 80 jaar.

Bierpul

Huur: € 50

De Champagnefles met een hoogte van maar liefst bijna 8 meter! Kan indien gewenst met een verkeersbord- of huldebanner geleverd worden.

Champagnefles

Huur: € 60

Opblaasbare halve abraham pop met een wandelstok

Halve Abraham

Huur: € 50

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Verras een 50-jarige met de opblaasbare Abraham-pop van FeestHoorn

Is uw vriend, uw vader, buurman of een van uw collega’s binnenkort jarig en viert hij een bijzondere leeftijd, zoals de mijlpaal van vijftig jaar? Dan biedt FeestHoorn dé perfecte manier om dit speciale moment onvergetelijk te maken: een opblaasbare Abraham-pop! Onze Abraham-poppen zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen (inclusief een cartoon-Abraham, halve Abraham en een Abraham op een biervat). De pop mag een dag voor het feest ophalen bij ons bedrijfspand in Opmeer en een dag na het feest weer retour brengen.

Ook een Sarah-pop huren is bij ons mogelijk.

 

Waarom een Abraham-pop?

Een Abraham-pop is een pop waarmee we in Nederland en België de vijftigste verjaardag van een man vieren. De viering van de vijftigste verjaardag staat bekend als een Abraham-feest. Dit feest is een belangrijke mijlpaal. De Abraham-traditie is vergelijkbaar aan de traditie van de Sarah-pop.

 

Vijfentwintig jaar? Huur een halve Abraham

Wist u dat u uw geliefde ook op andere leeftijden kunt verrassen met een Abraham-pop?  Vier bijvoorbeeld de vijfentwintigste verjaardag met een halve Abraham, of ga voor een jarige Job-pop of een andere feestelijke opblaaspop. Wij kunnen bij de poppen banners leveren met allerlei leeftijden. Wat de gelegenheid ook is, u kunt bij ons terecht!

 

Hoe blaast u een Abraham-opblaaspop op?

We leveren de opblaasbare Abraham-pop in een handige tas ter grootte van een sporttas, compleet met een blower, grondzeil, grondankers, banner en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het opzetten van uw Abraham-pop is een fluitje van een cent, zodat deze opvallende blikvanger binnen tien minuten staat te stralen op uw vijftigste verjaardagsfeest.

 

Voordelig een Abraham-pop huren

Bij FeestHoorn huurt u al een Abraham-pop vanaf €40,-. U betaalt bij het ophalen de huur plus borg en ontvangt de borg weer terug als u de pop komt terugbrengen. Laat het feest maar beginnen!