Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Geboorte

Verhuur van opblaasbare baby en houten ooievaar

Welkom bij onze verhuurservice voor opblaasbare baby’s en houten ooievaars. Onderstaand vindt u het assortiment. Bij het ophalen krijgt u een duidelijke uitleg en alle materialen mee die u nodig heeft. U hoeft alleen zelf voor elektriciteit te zorgen voor het opblazen van de zwaaiende baby of een zware hamer voor de houten ooievaar. Onderstaand kunt u direct reserveren.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

De Zwaaiende Baby is 3,2 meter hoog, wordt geleverd met een ‘hoera een jongen’ of ‘hoera een meisje’ slabbetje.

Zwaaiende Baby

Huur: € 40

De klassieke Houten Ooievaar om in de voortuin te plaatsen. Standaard geleverd met een roze of blauwe doek en poppetje.

Houten Ooievaar

Huur: € 25

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Geboorte blikvanger in de tuin

De opblaasbare baby en houten ooievaar zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van speciale gelegenheden zoals geboortes. Of u nu op zoek bent naar een opvallende manier om de komst van uw kleintje aan te kondigen of gewoon een leuke toevoeging aan uw decor wilt, wij hebben precies wat u nodig heeft.

Opblaasbare zwaaiende baby

Deze schattige en levensechte opblaasbare zwaaiende baby is een absolute eyecatcher voor op uw geboorteaankondiging, babyshower of kraamfeest. Met onze opblaasbare baby kan u de speciale gelegenheid extra bijzonder maken. Onze opblaasbare baby’s zijn eenvoudig op te zetten en kunnen buiten in de tuin worden gebruikt. Ook worden ze geleverd met een ‘hoera een jongen’ of ‘hoera een meisje’ slabbetje voor om de nek.
Met onze opblaasbare baby bent u verzekerd van een unieke en originele manier om de komst van uw kleine wonder te vieren. Maak het feest memorabel met onze opblaasbare zwaaiende baby – een absolute must-have voor elke geboortegelegenheid!

Houten Ooievaar

Bent u op zoek naar een klassieke manier om de geboorte van uw baby aan te kondigen? Huur dan onze prachtige houten ooievaar! Onze ooievaar trekt gegarandeerd de aandacht van buurtbewoners en voorbijgangers, Dus iedereen zal weten dat er een nieuwe aanwinst is in de buurt. Met onze verhuurservice kunt u deze symbolische vogel voor een bepaalde periode bij u thuis plaatsen. De houten ooievaar wordt geleverd met een blauwe of roze doek voor aan de snavel.

Zelf ophalen en opzetten in de tuin

Het geheel past in iedere auto. Opzetten is zeer eenvoudig en binnen 10 minuten staat de pop of ooievaar! Bij ophalen krijgt u een duidelijke uitleg en materialen mee.

Wilt u graag meer weten over de geboorte figuren neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Reserveer op tijd! En u betaalt pas bij ophalen.