Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Evenement

Ballonnen bestellen voor een evenement bij FeestHoorn

Opening, open huis, verjaardag, personeelsfeest, bruiloft. Voor ieder evenement verzorgen wij een ballondecoratie op maat. Met onze creaties van ballonnen is uw locatie in een handomdraai omgetoverd in bijzondere sferen. Daardoor wordt uw evenement nog exclusiever.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Organische podiumdecoratie met diverse maten ballonnen om een unieke achtergrond te creëren.

Organische Podiumdecoratie

Prijs op aanvraag

Maatwerk Entree. Grote tropische 'ALOHA' toegang poort. In overleg samen te stellen in een thema naar keuze.

Maatwerk Entree

Prijs op aanvraag

Topiary. Ronde ballonwolken. Kleursamenstelling kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

Topiary

Vanaf  11,95 p/st

Skydancers, grote heliumballon aan een ketting van ballonnen voorzien van een verzwaarde grondplaat. Zeer geschikt om buiten als eyecatcher te plaatsen.

Skydancers

Vanaf  69,95 p/st

Ballonletters en cijfers. Op een aluminium frame gemonteerd om op te hangen. Verkrijgbaar in en groot en kleiner formaat.

Ballonletters en Cijfers

Vanaf 69,95 p/st

Rode loper van 1 meter breed, alleen verkrijgbaar in combinatie met een ballondecoratie. eventueel ook leverbaar met gouden afzetpaaltjes en rood koord.

Rode loper

Vanaf  12,50 per meter

Een vierkante ballonnenboog op maat, afmetingen in overleg aan te passen.

Vierkante Ballonnenboog

Prijs op aanvraag

Groot massief 3D hart, met lucht gevuld om met nylondraad op te hangen. Verkrijgbaar in een grote en kleine versie. Kleursamenstelling kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

3D hart

Vanaf  108,95

Verlengde V Ballonnenboog. Kleurverloop naar het midden toe in een V vorm. De ballonnenbogen zijn standaard 6 meter lang en per meter te verlengen.

Verlengde V Ballonnenboog

Vanaf  137,95

Halve Organische Boog met bedrukte reuze heliumballon geplaatst over een tafel ter promotie

Halve Organische Boog

Prijs op aanvraag

Regenboog van ballonnen met organische ballonwolken. om op te hangen of op een verzwaard structuur te plaatsen.

Regenboog

Prijs op aanvraag

Podium Ballonwolken. Luchtgevulde ballonwolken om een podium mee te decoreren.

Podium Ballonwolken

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Service en kwaliteit FeestHoorn 

Omdat wij graag een exclusieve ballondecoratie verzorgen vraagt het werken met ballonnen vakmanschap en creativiteit. Hierbij staat kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. Samen met een snelle en goede service doen wij altijd ons uiterste best om een bijzondere ballondecoratie voor u te verzorgen. Of het nou om bestellen van een ballonnenboogballonpilarenboeketten van mooie heliumballonnen, trouwen, gender reveal, ballonpilaar of een trendy organische ballondecoratie gaat.

Organische ballondecoraties

De organische stijl, oftewel “organic balloon decoration”, is heel populair. Wij gebruiken uitsluitend ballonnen van de beste kwaliteit. Deze stijl is de nieuwste trend op het gebied van ballonnen decoraties. Heel hip en van grote toegevoegde waarde. Geschikt voor elke bijzondere gelegenheid. U creëert hiermee bijzondere sferen: Huwelijk, Opening, Open Huis, Jubileum, Winkelacties, Feesten, Evenementen, Geboorte, Verjaardag, Bruiloft……… Door natuurlijke samenstelling van grote en kleine ballonnen in verschillende kleuren, texturen en ballontechnieken wordt de decoratie gecreëerd. Ogenschijnlijk willekeurig, alsof de decoratie bij toeval door de natuur tot stand is gekomen. Organische ballondecoraties is maatwerk en wordt in overleg samengesteld. Qua stijl, kleur, textuur en ballontechnieken zijn de mogelijkheden onbeperkt.  De organische stijl kan in allerlei creaties toegepast worden. Bijvoorbeeld als organische ballonnenboog, organische ballonpilaar, organische ballonwolk, organische ballonnenmuur, organische ballonnen guirlande, organische helium boeketten, en nog veel meer.

100% biologisch afbreekbare ballonen

Voor al onze decoraties gebruiken wij uitsluitend ballonnen van latex rubber. Deze zijn vrij van plastic en dragen dus niet bij aan plastic vervuiling in de wereld. Een latexballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom en doet er ongeveer net zo lang over als een eikenblad om te vergaan. Een latex ballon is dus 100% biologisch afbreekbaar.