Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Maatjesharing actie

Ballonnen voor Hollandse nieuwe

Maak van de lancering van de nieuwe haring een onvergetelijk evenement met ballondecoratie van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact of bestel direct onderstaand en laat uw viswinkel stralen!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Ballonnenboog met 2 ballonnenpilaren

Maatjesharing pakket XL

Prijs: € 209.95

Ballonnenboog met rood-wit-blauwe ballonnen

Maatjesharing boog

Prijs: € 119.95

2 ballonnenpilaren met rood-wit-blauwe stam en grote blauwe topballon

Maatjesharing pilaren

Prijs: € 109.95

Maatwerk decoratie

Prijs:

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Vlaggetjesdag

Binnenkort is het weer zover: Vlaggetjesdag! De dag waarop het binnenhalen van de eerste vaatjes met verse haring officieel wordt gevierd en heel Nederland volop kan genieten van de nieuwe vette Hollandse ‘maatjes’. FeestHoorn zorgt ervoor dat uw locatie werkelijk opvalt tijdens dit oer-Hollandse haringfestijn!

Ballonnenboog en ballonnenpilaren

Op zoek naar een opvallende manier om de nieuwe maatjesharing in jouw viswinkel te promoten? Kies dan voor ballondecoratie! Met onze ballonnenpilaren en ballonnenboog creëer je een feestelijke sfeer die de aandacht trekt van voorbijgangers. Onze ballonnenpilaren en ballonnenbogen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, passend bij de uitstraling van jouw viswinkel. Met de toevoeging van deze feestelijke versiering zal de nieuwe maatjesharing zeker niet onopgemerkt blijven.

Verhoog uw omzet

Trek extra aandacht voor de Hollandse nieuwe. Met fraaie ballonstyling in de vorm van ballonpilaren in Hollandse kleuren. Feesthoorn tovert uw verkooplocatie in een handomdraai om in een echte blikvanger! Ballondecoraties hebben een grote impact op de feestbeleving. Maar dat niet alleen. Aangetoond is dat de omzet door de aantrekkingskracht van deze ‘eyecatchers’ aanzienlijk wordt verhoogd. En dat is natuurlijk iets wat u als ondernemer wilt bereiken.

Aandacht voor uw viswinkel

Laat je viswinkel stralen en trek klanten aan met onze ballondecoratie. Maak van de lancering van de nieuwe haring een echt feest en zorg voor een onvergetelijke indruk bij jouw klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze ballondecoraties voor viswinkels.