Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Open Dagen

Open dagen scholen actie

Binnenkort is het weer zover: De open dagen!
Uiteraard wilt u deze dag succesvol laten verlopen en uw school zo goed mogelijk presenteren aan de leerlingen en ouders. Een ballondecoratie kan hierop zorgvuldig worden afgestemd in de kleuren van uw school en dan van enorme toegevoegde waarde zijn op de beleving. FeestHoorn geeft uw open dag een extra impuls!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Ballonnenboog met rennende kinderen

Open dag ballonnenboog

Prijs: € 144.95

Ballonnenboog met heliumboeketten

Open dag pakket XL binnen

Prijs: € 359.95

4 ballonnenpilaren met een grote topballon

Open dag pilaren

Prijs: € 234.95

Ballonnenboog met 2 ballonnenpilaren

Open dag boog en pilaren

Prijs: € 239.95

Boog met skydancers

Open dag pakket XL buiten

Prijs: € 339.95

Grote heliumballonnen beschreven met tekst

Open dag reuze heliumballonnen met tekst

Prijs: € 169.95

Maatwerk decoratie

Prijs:

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

100% biologisch afbreekbare ballonnen

Voor al onze decoraties gebruiken wij uitsluitend ballonnen van latex rubber. Deze zijn vrij van plastic en dragen dus niet bij aan plastic vervuiling in de wereld. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom en doet er ongeveer net zo lang over als een eikenblad om te vergaan. Een latex ballon is dus 100% biologisch afbreekbaar.

Open dagen in feestelijke sfeer

Met fraaie ballonstyling in de vorm van ballonboeketten, skydancers, ballonpilaren en ballonnenbogen toveren wij uw school in een handomdraai om in bijzondere sferen. Een ereboog bij de entree heet uw gasten op bijzondere wijze welkom, terwijl ballonboeketten prachtige blikvangers voor binnen zijn.

Kosten

Om de prijs hoeft u het niet te laten. Voor € 129,95 (incl. BTW) wordt uw locatie  al voorzien van een ballonnenboog. Uiteraard in de kleuren van uw school.
Bij deze prijs zijn de kosten voor bezorgen, plaatsen en retour halen van de structuren in de regio Noord-Holland Noord inbegrepen.

Maak van de open dag een bijzondere gebeurtenis en bestel bovenstaand een ballondecoratie of bel/whatsapp direct 0618421115
Wilt u liever een mooie decoratie op maat? Ook dat is mogelijk. Bel gerust en maak vrijblijvend uw wensen kenbaar!