Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Ballonnen zakelijk

Zakelijke ballondecoraties voor alle gelegenheden


Bent u op zoek naar een feestelijke touch voor uw zakelijke evenementen? Of het nu gaat om een promotie, jubileum, productlancering of bedrijfsfeest, onze ballondecoraties voegen veel kleur en elegantie toe aan elke gelegenheid.

Evenementen

Bent u op zoek naar adembenemende ballondecoraties voor uw zakelijk evenement? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw zakelijk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Promotie

Wilt u opvallen en indruk maken op uw klanten? Kies dan voor een ballondecoratie als promotiemiddel voor uw bedrijf! Ballonnen zijn speels, kleurrijk en trekken direct de aandacht. Of het nu gaat om een open huis, kortingsactie, beursstand of winkelopening, wij zorgen voor een sfeervolle en professionele uitstraling.

Jubileum

Vier een mijlpaal in stijl met onze ballondecoraties voor bedrijfsjubilea! Met oog voor detail en creativiteit ontwerpen we unieke decoraties die passen bij uw bedrijfsidentiteit en thema. Laat uw gasten versteld staan met een imposante ballonnenboog, prachtige tafelboeketten of trendy organische ballondecoraties. Of het nu gaat om een vijfjarig jubileum of een mijlpaal van vijftig jaar, onze ballondecoraties tillen uw feest naar een hoger niveau.

Maatwerk

Bent u opzoek naar een decoratie op maat? FeestHoorn is gespecialiseerd in complete maatwerk oplossingen. Onze maatwerk ballondecoraties geven uw zakelijke event de perfecte touch! Van elegant tot extravert, wij creëren unieke ballondecoraties die uw merk en boodschap naar voren brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw zakelijke event echt opvallen!

Grote zaal met ballonguirlande, ballonnenpilaren en deco bubbel tafeldecoraties

De Groene Ballon

Bovendien zijn onze ballondecoraties ook een duurzame keuze voor uw zakelijke aangelegenheid. Onze ballonnen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar latexrubber, waardoor je niet alleen je bedrijf promoot, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet. FeestHoorn is een erkend professioneel ballondecorateur en is lid van het wereldwijde “Qualatex Balloon Network”. Daarom zijn wij als stylist op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ballondecoraties. Daarnaast zijn we lid van branchevereniging “De Groene Ballon”.

Logo Branchevereniging De Groen Ballon

Wij hebben de Feesthoorn gevraagd om ballonversieringen te leveren voor onze bruiloft, en zijn meer dan tevreden! Het werd op tijd geleverd, en zag er de hele dag geweldig uit! Daarnaast geeft het ons een goed gevoel te weten dat Feesthoorn duurzaam werkt en we het milieu dus niet extra hebben belast.

Danique Aukes

18 feb 2019

Fijn bedrijf! Snelle levering, goede uitleg. Mijn man werd 50 en een grote pop besteld die heel gemakkelijk op te zetten is! En een mooie ballonnen decoratie! Bedankt!

Silvia

Silvia Minneboo-Duinmayer

08 jan 2022

We zijn altijd heel tevreden. En doen jaren lang zaken met FeestHoorn. Altijd op tijd, correct en meedenkend. Goede service en komt afspraken altijd na. Een top bedrijf.Hartelijke groeten, Gerard Team Beverly Gym

beverlygym-logo

Beverly Gym

17 jan 2023