Ruim 16 jaar ervaring
Hoge kwaliteit ballonnen
Verantwoord ballonnenleverancier

Paarse vrijdag

Ballonnen bestellen voor paarse vrijdag

De dag waarop de scholen zich elk jaar inzetten voor acceptatie van alle genders en seksuele oriëntaties. Een ballondecoratie kan hierop zorgvuldig worden afgestemd en dan van enorme toegevoegde waarde zijn op de beleving.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorg- en servicekosten.

Ballonnenboog geheel in het paars

Paarse vrijdag boog

Prijs: € 139.95

Regenboog van ballonnen met organische ballonwolken. om op te hangen of op een verzwaard structuur te plaatsen.

Regenboog

Prijs: € 349.95

Groot massief 3D hart, met lucht gevuld om met nylondraad op te hangen. Verkrijgbaar in een grote en kleine versie. Kleursamenstelling kan in overleg naar uw wensen worden aangepast.

3D Hart

Prijs: € 174.95

Langdrijvend heliumgevuld in de regenboog kleuren samengesteld aan lint voorzien van een verzwaard grondcluster van ballonnen.

4 grondboeketten

Prijs: € 144.95

Maatwerk decoratie

Prijs:

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feesthoorn is gespecialiseerd in bijzondere decoraties voor elke gelegenheid. Onze decoraties worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Paarse Vrijdag in feestelijke sfeer

Een ballondecoratie kan zorgvuldig worden afgestemd en dan van enorme toegevoegde waarde zijn op de beleving. Met fraaie ballonstyling toveren wij uw locatie in een handomdraai om in feestelijke paarse vrijdag sferen.

100% biologisch afbreekbare ballonnen

Voor al onze decoraties gebruiken wij uitsluitend ballonnen van latex rubber. Deze zijn vrij van plastic en dragen dus niet bij aan plastic vervuiling in de wereld. Een latex ballon wordt gemaakt van het sap van de rubberboom en doet er ongeveer net zo lang over als een eikenblad om te vergaan. Een latex ballon is dus 100% biologisch afbreekbaar.